Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus in Leiderdorp

2 november 2023 / 10:00 - 12:00

€129,00

Iedereen kan knippen. Deze cursus Papierknippen is dus ook voor jou. Papierknipkunst is een eeuwenoud ambacht dat nog steeds wordt beoefend. Het is een leuk en ontspannend tijdverdrijf waarmee jong en oud fraaie kunstwerkjes kunnen maken. Bij uitstek geschikt om eigen gelegenheidskaarten te maken, raamdecoraties en eigen kunstwerkjes om in te lijsten en cadeau te geven. Verbaas jezelf wanneer je met alleen een schaar en wat papier en een enkele aanwijzing zelf al snel een kunstwerkje kunt creëren.
Deze kniptechniek is bij uitstek geschikt om eigen gelegenheidskaarten te maken, raamdecoraties en eigen kunstwerkjes om in te lijsten en cadeau te geven. In deze cursus maak je kennis met dit aloude ambacht en leer je de beginselen van het papierknippen. Verbaas jezelf wanneer je met alleen een schaar en papier (én wat uitleg over hoe je het beste knipt, een enkele vouwtechniek en heel eenvoudige ontwerpen) al snel iets bijzonders kunt maken.

Het materiaal wordt door de docent verzorgd. Beginnerssetjes à € 5,00 zijn bij de docent te koop. Mocht u zelf in het bezit zijn van een klein, fijn schaartje met scherpe punt, neem dat dan mee.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 2 uur en wordt gegeven door Hanneke Visser.

Meer informatie en aanmelden op de website van de Volksuniversiteit Leiderdorp.

Gegevens

Datum:
2 november 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€129,00

Organisator

Volksuniversiteit Leiderdorp
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Sterrentuin
Van Diepeningenlaan 110
Leiderdorp, 2352 KA