ACTIE: Jubileumlidmaatschap

De vereniging viert dit jaar haar 40-jarig bestaan en wie jarig is trakteert. Dat trakteren laat het bestuur graag over aan de leden. Bent u in 2023 lid van de Nederlandse Vereniging voor Papierknipkunst, dan mag u ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum gratis één persoon een cadeaulidmaatschap van een half jaar (juli-december 2023) cadeau doen.

Het principe is eenvoudig: vul onderstaand formulier in en binnen een week ontvangt het voorgedragen lid een verrassingspakket met een Knip-Pers, een welkomstbrief en een certificaat dat vermeldt wie het nieuwe lid heeft voorgedragen. Gedurende de rest van 2023 ontvangt het nieuwe lid de Knip-Pers van september en december en geniet het tot 31 december 2023 van de voordelen die het lidmaatschap van de vereniging met zich meebrengt. Daarna zal het lid een uitnodiging ontvangen om op eigen kosten het lidmaatschap te continueren voor 2024.

    Ik geef dit jubileumlidmaatschap cadeau aan:

    Wilt u meer mensen een lidmaatschap cadeau doen, dan kan dat natuurlijk als regulier cadeaulidmaatschap via de webpagina cadeaulidmaatschap.

    Toch nog kleine lettertjes:
    Het hier beschreven jubileumlidmaatschap kan uitsluitend worden geschonken door iemand die heel 2023 lid is van de verenging, geldt alleen voor nieuwe leden in Nederland en kan niet in de plaats komen van een regulier lidmaatschap.