Training om workshops te geven

driedaagse training

In 2023 staan veel workshops en demonstraties gepland en daarvoor geeft de vereniging in februari een training voor ervaren knippers die opgeleid willen worden om workshops en cursussen te geven. Een aantal gastdocenten geeft aan maximaal 20 deelnemers les in het geven van kniplessen aan beginners. Deelnemers aan de training krijgen handvatten over hoe zij het knippen kunnen overdragen. Daarom zijn didactische vaardigheden en presentatietechnieken een belangrijk element in deze training.

Voor wie
De cursus is bedoeld voor leden die de vaardigheid van het knippen al beheersen en die het ambacht graag door willen geven aan belangstellenden. Je hebt de intentie om in 2023 een aantal workshops voor de vereniging te geven tijdens een van de tentoonstellingen of evenementen.

Wanneer
De training vindt plaats van woensdag 1 februari (aankomst tussen 15 en 17 uur) tot en met vrijdag 3 februari 2023 (tot circa 17 uur).

Waar
De training vindt plaats op Landgoed Noorderheide in de monumentale villa uit de jaren dertig, gelegen bij Vierhouten op de Veluwe. Cursisten overnachten op het landgoed. Zij delen daarbij een slaapkamer voor twee personen met een andere cursist.

Kosten
De eigen bijdrage voor de training bedraagt € 75 (inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, lunch en avondeten, koffie en thee). Deze bescheiden eigen bijdrage is mogelijk dankzij subsidies en een donatie uit het Lies Markusfonds.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 10 januari 2023 via onderstaand aanmeldformulier. De aanmelding is definitief na ontvangst van het lesgeld. Nadere informatie en (eventuele) telefonische aanmelding via de secretaris 06-55455047.

Er zijn voor deze training slechts 20 plaatsen, dus vol=vol.


    Aanmeldformulier
    Graag meld ik mij aan voor de training voor knippers die workshops en cursussen willen geven. die van 1 tot en met 3 februari 2023 wordt gegeven op Landgoed Noorderheide in Vierhouten..