Contactdag 2021

Eindelijk komt hij er aan: de Contactdag 2021. Op zaterdag 11 september 2021 hopen wij in Denksportcentrum Dijckzigt in Utrecht elkaar na lange tijd weer te kunnen ontmoeten. De zaal die het bestuur daarvoor heeft besproken, biedt onder normale omstandigheden plaats aan 120 personen. Vanwege de corona-richtlijnen van het RIVM zijn dat er op dit moment slechts 38 (situatie 30 juli), maar mogelijk wordt dit aantal nog naar boven bijgesteld.

Programma
Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:
10:00 : inloop met koffie en thee met een versnapering
10:30 : een voordracht door Jan Peter Verhave
11:15 : een korte pauze
11:30 : een gezamenlijke workshop door Hannah Oud-Biemold
12:15 : lunch en samenzijn
13:30 : een gezamenlijke workshop door Maja Houtman
14:15 : vrij programma met een drankje
16:00 : de contactdag loopt op zijn einde

Kosten
Deelname aan de Contactdag 2021 kost € 15,00. Dit is inclusief koffie, thee, de lunch en één drankje na afloop. Extra drankjes zijn voor eigen rekening.

Bereikbaarheid

  • Denksportcentrum Dijckzigt (Boorstraat 107, Utrecht) ligt op wandelafstand van Utrecht Centraal (850 meter) en tussen de bushaltes Herenweg en Amsterdamsestraatweg Viaduct van lijn 3.
  • In de directe omgeving van Dijckzigt geldt betaald parkeren (4,39 per uur; dagkaart € 30,72; speciale regeling voor houders van een gehandicaptenparkeerkaart). Een alternatief is parkeren op een P+R locatie met een P+R-combikaart (de gehele dag parkeren inclusief OV tot 5 personen voor € 6,00).

Maatregelen

  • Momenteel is het nog niet bekend welke corona-maatregelen er 11 september gelden. We streven ernaar de contacdag te laten doorgaan en gaan ervan uit dat dit veilig en verantwoord kan. We volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM en houden rekening met potentiële maatregelen zoals een aanpassing van het maximum bezoekersaantal.
  • Wij gaan geen gebruik maken van testen voor toegang of het verplicht tonen van vaccinatiebewijzen. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat bezoekers op 1,5 meter afstand van elkaar geplaceerd worden.
  • Vanwege de verminderde toegestane bezetting van de ruimte is de Contactdag 2021 uitsluitend toegankelijk voor leden van de vereniging. Introducés zijn welkom, voor zover dit nodig is voor fysieke ondersteuning (de introducé afzonderlijk aanmelden).
  • Indien het aantal aanmeldingen het maximaal toegestane aantal bezoekers overtreft, dan wordt een wachtlijst in het leven geroepen. Deelnemers op de wachtlijst ontvangen uiterlijk maandag 6 september uitsluitsel over deelname.
  • Mocht de Contactdag 2021 niet kunnen doorgaan vanwege nieuwe coronamaatregelen, dan krijgen de deelnemers dit zo spoedig mogelijk te horen en worden deelnamekosten gerestitueerd.

Aanmeldformulier