Contactdag in Westerbork

Tot nu toe kwam de vereniging eens per jaar bijeen tijdens een contactdag. Deze was altijd in het voorjaar en viel samen met de algemene ledenvergadering. Om het verenigingsgevoel aan te wakkeren en de contacten tussen leden te versterken wil het bestuur twee landelijke bijeenkomsten per jaar organiseren. Een voorjaarscontactdag en een najaarscontactdag. De najaarscontactdag zal voor het eerst plaatsvinden op zaterdag 8 oktober 2022 in kerkgebouw De Voorhof, Westerbork.
De ontvangst is vanaf 10:00 uur en het programma vangt aan om 10:30 uur. De bijeenkomst eindigt om circa 16.00 uur.

Dagprogramma
10:00 Inloop met koffie en thee
10:30 Ontvangst door voorzitter en museum
11:00 Workshops door Hannah Oud-Biemold en Hanneke Visser
12:30 Lunch
13:30 Workshops door Baukje Koerts en Hanneke Visser
15:00 Ontvangst in het museum

Gedurende de dag zal Maja Houtman demonstraties geven om zelf je schaar slijpen en kan een deel van het boekwinkeltje van de vereniging bekeken en gekocht worden. Komt u naar de contactdag en bent u op zoek naar een specifieke titel, kijk dan vooraf op boekwinkeltjes.nl in de boekwinkel ‘papierknippen.nl’. Zit het boek dat u wilt hebben ertussen, stuur dan een mail naar boekwinkel@papierknippen.nl en we nemen het boek op 8 oktober voor u mee.

Locatie
De Voorhof, Hoogeveenseweg 4, 9431 AZ Westerbork
Telefoonnummer bij calamiteiten tijdens de contactdag: 06 42907048

Kosten
Deelname aan de bijeenkomst kost € 25 per persoon (dit is inclusief lunch). Introducees zijn van harte welkom. Zij betalen € 30 per persoon. Betalen kan met internetbankieren of per overschrijving op rekening NL92INGB0001358304 t.n.v. Ned. Ver. voor Papierknipkunst.


Aanmelding
Aanmelden via de website is niet meer mogelijk. Wilt u alsnog aanwezig zijn, informeer dan naar de mogelijkheden via secretaris@papierknippen.nl.