Excursie naar Malden

Tijdens de landelijke contactdag op 11 september is het al aangekondigd: de vereniging gaat excursies organiseren naar plaatsen die voor knippers/papier-kunstenaars interessant zijn. Het is de bedoeling dat er vier excursies per jaar plaatsvinden, in ieder seizoen één.
Per excursie wisselt het aantal deelnemers, dat staat er altijd duidelijk bij. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Bij een grote overschrijving, proberen we een tweede excursie te organiseren.
De reis naar de locatie is voor eigen rekening.

Zaterdag 6 november
De aftrap vindt plaats op zaterdag 6 november met een excursie naar het huis van Jan Peter en Joke Verhave. Zij hebben hun hele leven knipsels verzameld en hun huis hangt daar vol mee. Jan Peter kent bij ieder knipsel het verhaal en zal ons ontvangen met koffie en thee. Na een inleiding, en de gelegenheid tot het stellen van vragen, is er de gelegenheid om een rondje door het huis te maken en alle knipsels van dichtbij te bewonderen. daarna kan iedereen, als je dat leuk vindt, nog een wandeling maken in de naastgelegen heemtuin. Rond 17.00 uur is de excursie afgelopen en keert ieder weer huiswaarts.

Programma:
14.00 Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
14.30 Inleiding door Jan Peter en gelegenheid tot het stellen van vragen
15.00 Alle tijd om de verschillende knipsels te gebruiken
16.00 Voor hen die alles al gezien hebben, is er de mogelijkheid om de naastliggende heemtuin te bezoeken
17.00 Einde van de excursie

Aanmelden
De excursies zijn gratis en bestemd voor leden. Er kunnen maximaal 10 mensen mee. Indien er plaatsen over blijven, dan introducés welkom tegen betaling van € 10.
Als de inschrijving overweldigend is, dan plannen we een tweede bezoek. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Na je aanmelding hoor je of je mee kunt en wat het adres is.